Bedrijfsuitje op een floatel

Ship Accommodation heeft meer dan 18 jaar ervaring in het bemiddelen van rivier-cruiseschepen en het organiseren van evenementen op schepen. Wij zetten rivier-cruiseschepen in die geen vaste vaarroute meer hebben of tijdelijk als hotel schip beschikbaar zijn.

Een schip meren we aan in een stad aan een rivier. Zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Budapest, Wenen, Keulen of Düsseldorf. Het bedrijfsuitje kan deels op het schip plaatsvinden maar natuurlijk ook in de aanlegstad. Wij stellen met plezier een excursieprogramma samen. Wanneer het bedrijfsuitje meerdere dagen omvat, is het zelfs mogelijk om te varen. Wij varen over de binnenwateren van Europa.

Bedrijfsuitje op een hotelschip

Ruime ervaring!

Het grote voordeel van een bedrijfsuitje op een floatel is, dat je kunt overnachten. Een gemiddeld schip heeft 75 hutten. De schepen zijn van basic tot luxe. Elke hut heeft een bed en badkamer. Daarnaast zijn er verschillende gezamenlijke ruimtes aanwezig. Zoals een lounge, bar en restaurant. We leveren de benodigde bemanning. Zoals een keukenbrigade voor de catering. 

Bedieningsmedewerkers voor de hospitality. Schoonmakers en tot slot nautisch personeel. Wil je een vlot georganiseerd bedrijfsuitje tijdens het evenement? Dan schakelen we desgewenst een cruise director in. Je hebt dan geen zorgen over de organisatie. Alles wordt uit handen genomen. Een bedrijfsuitje is een goed moment voor branding. Het hele schip biedt mogelijkheden voor promotie.

Elk bedrijfuitje is uniek

Een bedrijfsuitje op een schip geeft een ander gevoel dan op elke andere locatie. Je bent immers op het water. Dit is én voelt anders. Je bent echt samen omdat je je in een compacte ruimte begeeft. Hierdoor wordt het teamgevoel versterkt. Je komt bovendien makkelijk in contact met anderen. 

Bij Ship Accommodation is alles erop gericht om de gasten een bedrijfsuitje van weleer te geven. Een gelegenheid waar ze met een opgetogen gevoel op terug kijken. Er is ontzettend veel mogelijk. Alles is maatwerk. Elk bedrijfsuitje is anders. Dus je geeft gasten iets gedenkwaardigs. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op.

Ship Accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Neem contact met ons op