Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

CONTACT MET SHIP ACCOMMODATION

OUR OFFICE


Postbus 100

6880 AC VELP

The Netherlands

Email: info@ship-accommodation.com

Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie neemt u contact op Annemarie Visser.
Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com
TEAM
Roderik van Veelen

Roderik van Veelen

Director

Annemarie Visser

Annemarie Visser

Sales & Operations

CONTACT SHIP ACCOMMODATION

Contact Form NL

ACTIVITEITEN VAN SHIP ACCOMMODATION

Ship-accommodation is het bemiddelingskantoor in Nederland voor eigenaren van schepen en riviercruises. Daarvoor matchen wij scheepscapaciteit met diverse partijen die op zoek zijn naar (tijdelijke) accommodatie voor groepen zoals studenten, migranten of deelnemers an een evenement voor huisvesting op een boot.

Ship Accommodation gaat altijd voor de beste match. Wij richten ons niet op een korte termijnoplossing, maar prefereren een duurzame samenwerking. Dankzij een lange ervaring is onze kennis van de markt en de business zeer groot. Onze werkzaamheden omvatten veelal het koppelen van relaties zoals scheepseigenaren, rederijen, reisagenten, touroperators, financierders en cateraars. Onze aanpak is professioneel en doelgericht. geïnteresseerd? Contact Ship Accommodation voor verdere informatie of een afspraak.

RODERIK VAN VEELEN

Ship Accommodation’s eigenaar, Roderik van Veelen, heeft professioneel al veel van de wereld gezien. Zo werkte hij 5 jaar op de Holland Amerika Lijn.  Zijn dagelijkse job bestond uit het oplossen van alle voorkomende problemen. Van groot tot klein. Lekkages, gemiste boten, huwelijksproblemen, een zinkend zeiljacht, noem maar op. Hierna maakte hij een overstap naar 5 sterren rivier-cruiseschepen. De kern van zijn werk bleef gelijk: verantwoording over een locatie op het water, maar op een kleinere schaal.

Roderik houdt van heldere afspraken en regelt ligplaatsen met desgewenst de benodigde toestemming en vergunningen. Hij denkt graag met u mee  in het vinden van een passende oplossing.

hotelschip