Evenementen op een hotelschip

Overnachten op een hotelschip is bijzonder. Bij grote evenementen zitten de reguliere hotels vaak overvol. Denk aan een concert, beurs of congres. Een drijvend hotel is dan een goed alternatief om snel op te schalen met beddencapaciteit. Het hotelschip meren we aan in de buurt van het evenement. Dit zijn rivier-cruiseschepen die normaal gesproken over de binnenwateren van Europa varen. Enkele voorbeelden van ligplaatsen: Amsterdam, Hannover, Berlijn, Wenen en Boedapest. Ship accommodation is de ideale partner voor het organiseren van evenementen op een hotelschip.

William-Shakespeare Cruise ship

Extra dimensie voor evenementen

Als organisator van evenementen bied je personeel, deelnemers en bezoekers een buitengewone beleving. Overnachten op een hotelschip is een bijzondere sensatie. Daarnaast bent je op het water. Hoort vogels fluiten en het kabbelend water. Bovendien heb je een ander uitzicht dan in een regulier hotel. Het inspireert!

Een hotelschip heeft veel beddencapaciteit. Elke hut heeft een (tweepersoons)bed, badkamer met toilet en mogelijk bureau of koelkast. Wifi is aanwezig. Je kunt in alle stilte werken, mocht dat nodig zijn. 

Bovendien heeft het floatel gezamenlijke ruimtes zoals een lounge, restaurant en bar. Na het evenement kun je met klanten hier borrelen of dineren. Of zelfs nog een presentatie houden. Het gehele schip is te voorzien van promotiemateriaal. Je eigen schip. Een betere branding bestaat niet.

Crew

Alle voorzieningen zijn bij evenementen op het hotelschip aanwezig. Ook regelt Ship Accommodation een crew en het schoonmaken van de hutten. Desgewenst huren we koks in voor het bereiden van maaltijden. De bemanning is vriendelijk en galant. Zoals je mag verwachten op een luxe riviercruise. Voor de organisatie kunnen we een cruise director voor je regelen. Daarnaast kunnen we een extern excursieprogramma samenstellen.

Drijvend hotel

Een drijvend hotel is dus meer dan perfect als de bestaande hotelcapaciteit van een stad  tekort schiet. Wie op een riviercruise heeft vertoeft, kijkt daar met een opgetogen gevoel op terug. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten. Geef je evenement een extra dimensie. Leg een hotelschip in de nabij gelegen rivier. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Neem contact met ons op