FLOATEL HOTEL HUISVESTING

Een floating hotel is een spectaculair drijvend hotel. Anders gezegd een riviercruiseschip dat aangemeerd is op de binnenwateren van Europa. Een floatel hotel is memorabel om te overnachten op het water. Je stapt een andere wereld binnen zodra je de loopbrug over gaat. 

Ship accommodation bemiddelt in floating hotels voor het huisvesten van grote groepen mensen. Bijvoorbeeld voor een congres, beurs of evenement. Maar ook langdurig voor het herbergen van arbeidsmigranten, studenten of vluchtelingen.

floating hotel marina

FLEXIBEL

Een floating hotel is de meest flexibele vorm van hotelcapaciteit. Bij een groot evenement kan er een tekort ontstaan aan overnachtingsmogelijkheden. Een riviercruiseschip meer je snel en eenvoudig aan bij de evenementlocatie. Ook bij congressen of beurzen neemt de behoefte aan bedden toe. Een floating hotel heeft als groot voordeel dat je direct in de buurt kunt opschalen. Dat is zo geregeld. Er hoeft niks voor gebouwd of geconstrueerd te worden.

LUXE FLOATING HOTEL

Een riviercruiseschip is een luxe floating hotel. Het is immers van origine bedoeld om reizigers een vakantie van formaat te geven. Wij leveren schepen met bemanning. Medewerkers die gewend zijn om op schepen te werken. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Iedereen voelt zich welkom. De hutten zijn sfeervol. Een hut is ingericht met bed, badkamer en toilet en mogelijk een bureau. WiFi is beschikbaar. 

Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes. Vergelijkbaar met een traditioneel hotel. Elk floating hotel heeft een gezellige lounge, een restaurant en een bar. Voor evenementen regelen we catering en een cruise director. Desgewenst stellen we een excursieprogramma samen.

floating hotel kolkata

LOCATIE FLOATEL

Afhankelijk van het doel van accommodatie leveren we de dienstverlening die passend is. Voor het huisvesten van studenten en arbeidsmigranten zijn er immers andere vereisten dan het ontvangen van bezoekers van een beurs of evenement. 

Ship Accommodation vaart het schip naar de gewenste locatie in Europa en regelt alle formaliteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn Utrecht, Gent, Belgrado, Wenen en Mainz. Hierbij werken we vlot en transparant. Verblijven op een floating hotel is geweldig. Daarvan willen we jou graag overtuigen. Contact ons voor meer informatie.

Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Neem contact met ons op