FLOATEL VOOR TIJDELIJKE HOTELACCOMMODATIE

Een floatel is een drijvend hotel. Een mobiel hotel is volmaakt als je tijdelijke hotelaccommodatie of extra overnachtingscapaciteit nodig hebt. Bijvoorbeeld bij beurzen, grote evenementen of concerten. Als intermediair koppelen we capaciteit van rivier-cruiseschepen aan partijen die tijdelijk dan wel langdurig accommodatie nodig hebben. Denk daarbij aan huisvesting arbeidsmigranten, vluchtelingen of tijdelijke studentenwoning.

Sunborn Yacht

FLOATEL IN EUROPESE WATEREN

Het grote voordeel van een floatel is, dat je snel extra capaciteit hebt. Bovendien is het in no time operationeel. Het schip meert aan in een haven of kade. Dat kan op veel rivieren in Europa. Denk aan Amsterdam, Rotterdam Düsseldorf, Keulen, Frankfurt of Linz. Ship Accommodation heeft afspraken met havens of maakt die. Ook regelen we de benodigde vergunningen. Onze floatels zijn volledig geoutilleerd.

TIJDELIJK FLOATEL

Voor evenementen, beurzen en concerten is een drijvend hotel een perfecte oplossing voor het herbergen van bezoekers. Overnachten op een floatel geeft een extra dimensie. Je slaapt tenslotte op een schip op het water. Dat is geheel wat anders dan een regulier hotel. Op het mobiele hotel is een voltallige crew aanwezig: zoals hospitality, keuken, technisch en nautische medewerkers. Zij zorgen voor een warme ontvangst en een uitstekende verzorging. Overigens biedt een floatel ook uitkomst voor het onderbrengen van de crew tijdens een onderhoudsperiode van een jacht. We leggen het floatel tijdelijk in de buurt van de scheepswerf. Deze oplossing is vertrouwd en waarschijnlijk voordeliger.

urban rigger floatable student housing

SEMI-PERMANENT

Een floatel is eveneens geschikt voor het semipermanent huisvesten van studenten, vluchtelingen en arbeidsmigranten. De hutten op het schip zijn direct bewoonbaar. Onze cabines zijn voorzien van bed, badkamer met toilet, soms van bureau en koelkast. In het bar- en restaurantgedeelte is er ruimte voor het nuttigen van maaltijden. Verder heeft elk schip een volledig uitgeruste keuken voor het bereiden van maaltijden. Iedereen heeft zijn eigen hut en privacy. Maar voor gezelschap kun je elkaar opzoeken. Dat maakt een floatel gelijk een sociale verbinder. Wel zo prettig als je huis en haard verlaten hebt.

We maken heldere afspraken. En regelen ligplaatsen met desgewenst benodigde toestemming en vergunningen. We beschikken in Europa over diverse eigen ligplaatsen. Ook sluiten wij overeenkomsten af met eigenaars van ligplaatsen. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen en kunnen snel schakelen. Naast scheepscapaciteit regelen we bemanning, cruise director en catering. Bovenal kunnen we een excursieprogramma samenstellen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem contact met ons op