Hotelaccommodatie bij beurzen

Organiseer je evenementen zoals een beurs of congres en is de hotelcapaciteit in de stad te kort? Met een drijvend hotel heb je snel veel extra overnachtingsmogelijkheid. Hiermee breng je bezoekers, personeel en deelnemers niet alleen onder op een luxe locatie. Je geeft ze bovendien een onvergetelijke beleving door de magie van een verblijf op het water.

Locatie beurs

De floatel, het drijvend hotel, wordt aangemeerd in de buurt van de beurs of het congres. Veel populaire evenementenlocaties zijn gevestigd in een stad aan een rivier of waar een rivier doorheen stroomt. Denk aan Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Arnhem, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Antwerpen. 

Het mobiel hotel van Ship Accommodation vaart over de binnenwateren van Europa. Daar hebben wij contacten met oneindig veel havens en rederijen waar we aan kunnen meren. Voor  hotelaccommodatie bij beurzen regelt ship accommodation de benodigde vergunning en toestemming.

Drijvend hotel

Een rivier cruiseschip kan meerdere dagen, weken of zelfs jaren op dezelfde locatie blijven liggen. Al onze schepenb zijn goed onderhouden. Maar ook voorzien van alle benodigdheden inclusief crew. Rivier cruiseschepen zijn van basic, modern tot luxueus. De inrichting is sfeervol waardoor het een prettige ambiance is om te verblijven. 

Een gemiddeld schip heeft zo’n 75 hutten. Bij een beurs of evenement creëer je in no time extra overnachtingscapaciteit. De hutten zijn volledig uitgerust. Met een heerlijk bed. Een badkamer met toilet. En mogelijk een bureau of koelkast. WiFi is beschikbaar. Naast de slaapruimtes heeft elk schip een lounge, bar en restaurant en algemene toiletruimtes.

Gastvrij

Doordat een drijvend hotel over gezamenlijke ruimtes beschikt,  is het mogelijk om een borrel, diner of een feestavond te organiseren. Je voegt hierdoor extra beleving toe aan een beursbezoek. Wij verzorgen crew en catering. Onze crew is gastvrij en professioneel. Zij weten gasten in de watten te leggen. Een cruise director zorgt bovendien voor een soepele organisatie. Voor extra beleving stellen we een excursieprogramma samen. Een bezoek aan een beurs is in de regel inspirerend. Een overnachting op het schip maakt jouw beurs indrukwekkend. Dat wordt niet snel vergeten. Haal het beste uit een beurs. Regel een hotelschip voor de overnachtingen.

Bedrijfsuitje

Gaat u binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Neem van ons aan dat zo’n bedrijfsevenement een extra dimensie krijgt wanneer deze op een schip wordt georganiseerd. Een varende evenementenlocatie maakt elk bedrijfsuitje, feest, borrel of uitstapje bijzonder. Zelfs als het riviercruiseschip in de haven of aan een kade ligt. Je stapt een andere wereld binnen.

Ship-accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Neem contact met ons op