Groepsaccommodatie op een hotelschip

Op zoek naar groepsaccommodatie voor grotere groepen? Misschien al eens gedacht aan groepsaccommodatie op een hotelschip? Deze mobiele vorm van groepsaccommodatie biedt overnachtingen voor groepen van vijftig tot honderd personen. Bovendien is een hotelschip de meest flexibele vorm van groepsaccommodatie. Het schip wordt aangemeerd in een Europese haven. Daarbij regelen wij de crew voor u. Desgewenst wordt ook de catering georganiseerd en regelen we een cruise director. Optimaal gemak dus. Informeer vandaag nog naar onze mogelijkheden.

MS Serenade 2, badkamer

Groepsovernachtingen op een floatel

Op zoek naar groepsaccommodatie met extra bedden? Dat kan zijn voor een bedrijfsuitje, evenement of een internationale beurs bijvoorbeeld. Met een hotelschip als groepsaccommodatie kun je snel in capaciteit opschalen. Bijvoorbeeld om direct bezoekers, gasten of personeel onder te brengen. Een hotelschip heeft een warme ambiance en vertoeven op een schip is altijd speciaal. Wanneer je via de loopbrug het schip binnentreedt sta je meteen in een andere wereld. Verblijven op water is bovenal rustgevend en geeft het gevoel van vrijheid en vakantie. Groepsovernachtingen op een hotelschip is altijd een extra dimensie voor uw gasten. 

Smaakvolle accommodatie

Cruiseschepen zijn basic tot luxe gedecoreerd. Daarbij is elke hut volledig ingericht met een badkamer. Natuurlijk is op het hotelschip een lounge, restaurant en bar aanwezig. Tijdens de cruise kan desgewenst een voltallige bemanning worden geregeld. Van cruise director to en met de catering. Gastvrijheid en een optimale verzorging staan hierbij voorop. Het samenstellen van een excursieprogramma kunt u ook aan ons overlaten.

Semi-permanente accommodatie

Mogelijk zoek je groepsaccommodatie voor langere tijd. Hierbij kan ship-accommodation u van dienst zijn. Dat doen wij bv.  aan de Moezel Rijn, Main, Donau en Elbe. Ook voor onderdak aan vluchtelingen, arbeidsmigranten, studenten of scheepscrew bent u bij ons aan het juiste adres. De schepen die wij charteren zijn altijd goed onderhouden. Voor meer informatie neem nu contact met ons op. 

Ship-accommodation is en business partner van cruise-commerce.com

 

Graag wil ik meer weten over de mogelijkheden van groepsaccommodatie. Regeer hieronder!

Neem contact met ons op