Budapest, 8 augustus 2019

roderik van veelen at the Cezanne

De ms Cézanne ligt op een prachtige plaats in Boedapest aan de overkant van het Parlementsgebouw (zie foto boven).

De eigenaar van Ship Accommodation, Roderik van Veelen kondigt aan zeer blij te zijn met de succesvolle bemiddeling van de verkoop van de ms Cézanne aan de grootste Hongaarse hotelschepen exploitant en eigenaar, OnRiver Hotels. De ms Cézanne lijkt met haar vaste ligplaats in Boedapest haar laatste bestemming bereikt hebben nadat zij de laatste 30 jaar meer dan 100.000 riviercruise passagiers over de Europese wateren heeft vervoerd (Po, Seine, Hollandse waterwegen).

Cezanne cruise ship

De ms Cézanne ligt op een prachtige plaats in Boedapest aan de overkant van het Parlementsgebouw (zie foto boven).

Ship Accommodation heeft een actieve rol gespeeld in het zoeken van de koper en heeft het proces van onderhandeling, verkoop en de financiering succesvol begeleid.

Ship Accomodation is een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in het voorzien van scheepsaccomodatie voor hotelschepen, floatels, tijdelijke drijvende accommodatie voor arbeidsmigranten, beurzen, evenementen, studenten etc.

rivier cruiseschip voor evenementen

Hotelschip voor tijdelijke accommodatie

Ship Accommodation is een intermediair tussen eigenaren van schepen, en partijen die interesse hebben om schepen te huren of kopen.

 

Een floatel (hotelschip) is de ideale manier om tijdelijke accommodatie te organiseren. Het huren van een hotelschip om tijdelijke capaciteitsproblemen op te lossen is zeer geschikt voor evenementen, beurzen, festiviteiten of huisvesting van immigranten en huisvesting van studenten.

Drijvend hotelschip Danube Belgrade

Drijvend hotelschip?

De schepen zijn van basic tot luxe. Het zijn cruiseschepen die geen vaste vaarroutes meer hebben of tijdelijk als hotel schip beschikbaar zijn. Ze zijn goed onderhouden en voorzien van alle faciliteiten. Dat wil zeggen volledig geoutilleerde cabines met badkamer en toilet.

En algemene ruimtes inclusief keuken, loungebar en restaurant. Het schip wordt gepositioneerd naar een ligplaats in een haven of kade in Europa. Dit kan een privé ligplaats zijn, ‘openbaar’ of één die de rederij huurt. Wij kunnen helpen bij het regelen van benodigde vergunningen (toestemming) bij de autoriteiten. Het hotelschip blijft hier voor korte dan wel semipermanente tijd liggen.

 

Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

 

evenement op drijvend hotelschip
hotelschip

HOTELSCHIP

Breng je gasten onder op een drijvend hotel op de grote rivieren in Europa. Heb je langere tijd overnachtingscapaciteit nodig? Dan is een floatel (hotelschip) voor huisvesting een volmaakte drijvende accommodatie. 

Op het mobiele hotel is een voltallige crew aanwezig: zoals hospitality, keuken, technisch en nautische medewerkers. Zij zorgen voor een warme ontvangst.

evenement op hotelschip

EVENEMENTEN OP EEN FLOATEL

Tijdelijke accommodatie op het water tijdens grote evenementen. Bij grote evenementen zitten de reguliere hotels vaak overvol. Denk aan een concert, beurs of congres. Een drijvend hotel is dan een goed alternatief.

Als organisator van evenementen bied je personeel, deelnemers en bezoekers een buitengewone beleving. Overnachten op een hotelschip is een bijzondere sensatie.

hotelschip voor tijdelijke huisvesting

HUISVESTING OP EEN HOTELSCHIP

Huisvesting voor studenten, arbeidsmigranten of vluchtelingen. Een riviercruiseschip is ideaal als huisvesting voor studenten, arbeidsmigranten en vluchtelingen. De vraag naar flexibele woonvormen neemt toe. 

Daarnaast is de huisvesting op een schip veilig. De schepen zijn up to date en goed onderhouden. Riviercruiseschepen zijn van basic tot luxe.

FOLLOW US
PARTNER CRUISE COMMERCE NEWS