HUISVESTING OP EEN CRUISESCHIP

Een riviercruiseschip is ideaal als huisvesting voor groepen als studenten, arbeidsmigranten en vluchtelingen. De vraag naar flexibele woonvormen neemt toe. Vaak zijn lange termijn investeringen gemoeid met het herbergen van grote groepen mensen voor tijdelijk dan wel semipermanent verblijf. Hiervoor moeten gebouwen getransformeerd worden. Kamers, (verplaatsbare) woonunits en chalets zijn een alternatief. Echter de keuze voor huisvesting op een cruiseschip neemt toe. Al zijn de kosten voor het verplaatsen eveneens aanzienlijk.

Floating housing students

VOORDELEN HUISVESTING OP EEN CRUISESCHIP

Een rivier cruiseschip als huisvesting heeft meerdere pluspunten. Het schip meren we aan in een haven of een kade van een rivier. Dit is vaak in het buiten- of havengebied. De overlast is daardoor beperkt. Voordeel van een havengebied is, dat alle faciliteiten in de directe omgeving zijn.

PLUSPUNTEN HUISVESTING CRUISESCHIP

Daarnaast is de huisvesting op een schip veilig. De schepen zijn up to date en goed onderhouden. Rivier cruiseschepen zijn van basic tot luxe. Ze zijn ooit gebouwd om reizigers een prettig verblijf te geven. Elke bewoner heeft een privéruimte met bed, badkamer en mogelijk bureau. 

Verder zijn er gemeenschappelijke voorzieningen voor recreatie. Elk drijvend hotel heeft een lounge, bar en restaurant. Een goed geoliede crew zorgt voor de schoonmaak en desgewenst de catering.

NAUTISCH ASPECT

Het nautische aspect van het verblijven op een schip moet je niet onderschatten. Het is fijn om op het water te zijn. Je kunt genieten van fluitende vogels, kabbelend water en mooie vergezichten op het water. Studenten, arbeidsmigranten, vluchtelingen zijn ver van huis.  

De gezamenlijke ruimtes zorgen voor verbinding. Verveling slaat minder snel toe. En de kans op vereenzaming is kleiner. Slechte huisvesting schaadt de reputatie als  kamerverhuurder, werkgever of bemiddelaar. Met een schip van Ship Accommodation geeft je bewoners niet alleen een bed, maar ook extra dimensie aan hun woongenot.  

 

Ship-accommodation.com is een business partner van cruise-commerce.com.

 

Neem contact met ons op