Incentives

Een incentive is de ultieme manier om waardering uit te spreken voor je medewerkers, klanten of relaties. Met een verblijf op een riviercruiseschip geef je een beleving weg. Een gedenkwaardige incentive waar je met plezier op terugkijkt. Op een riviercruiseschip kun je meerdere dagen vertoeven. We kunnen aanmeren op een vaste plek op één van de binnenwateren van Europa of een minicruise doen.

Origineel

Een onvergetelijke beleving. Dat geef je weg als incentive met een verblijf op een drijvend hotel georganiseerd door Ship Accommodation. Onze rivier-cruiseschip meren we aan in een haven of ligplaats in Europa. Denk aan Amsterdam, Keulen, Budapest, Wenen of Strassbourg. Deze schepen zijn uit de vaste vaart genomen of tijdelijk als hotel schip beschikbaar en daardoor beschikbaar voor de ultieme incentive. Een rivier-cruiseschip is basic tot luxe ingericht. Er is een bar, lounge en restaurant. En uiteraard overnachtingsmogelijkheid. Elke hut heeft een bed en badkamer. Mogelijk een koelkast en bureau.

Verbinding

Het groot voordeel van een schip is, dat je samen op een compacte ruimte vertoeft. Je bent dus echt samen. Je komt dus snel in contact met elkaar. Heb je behoefte aan privacy, ben je zo in je cabine. Verbinding is vaak het sleutelwoord bij incentives. Wij zorgen daarvoor. We organiseren de incentive van A – Z. Elk relatie-evenement is weer anders. En daardoor maatwerk. We kunnen het zo luxe maken als je zelf wilt. Ship Accommodation bemiddelt in een grote vloot. Er is altijd een passend schip. Ook bepalen we samen een vaarroute. We regelen verder de bemanning, catering en omlijsting. Voor een gerust gevoel schakelen we desgewenst een cruise director in. Dan heb je zelf geen omkijken naar de organisatie tijdens de incentive. Op het schip valt er van alles te organiseren, maar ook daarbuiten. We stellen met plezier een excursieprogramma samen.

Ervaren partner

Wij zijn zeer ervaren in het organiseren van events op riviercruiseschepen. Onze lijnen zijn kort. Duidelijkheid en heldere afspraken zijn de basis. Wil je meer weten? Neem dan contact op.

 

Neem contact met ons op