OVER SHIP-ACCOMMODATION

Ship-accommodation is het bemiddelingskantoor in Nederland voor scheepseigenaren. Wij matchen scheepscapaciteit met partijen die op zoek zijn naar (tijdelijke) groepsaccommodatie voor huisvesting op een boot. Dat doen wij bijvoorbeeld voor huisvesting van studenten, migranten, maar zeker ook voor het organiseren van groepsevenementen.

Sava River Belgrade

RODERIK VAN VEELEN

Eigenaar Roderik van Veelen van Ship Accommodation heeft veel van de wereld gezien. Vijf jaar varen met de Holland Amerika Lijn over de internationale wateren. Zijn taak bestond uit het oplossen van alle voorkomende problemen. Lekkages, gemiste boten, huwelijksproblemen, een zinkend zeiljacht, noem maar op. Daarna maakte hij de overstap naar vijfsterren rivier-cruiseschepen. De essentie van het werk bleef hetzelfde: een locatie op het water maar dan kleiner.

Ship Accommodation is onderdeel van Cruise Commerce. Dit bedrijf richt zich specifiek op bemiddeling van scheepscapaciteit voor de reisbranche.

LUXE SCHEPEN ALS GROEPSACCOMMODATIE

Riviercruiseschepen varen alleen over de binnenwateren van Europa. Daarom leent een cruiseschip zich uitstekend als tijdelijke of semipermanente groepsaccommodatie. Bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig. Van volledig ingerichte hutten tot een gezellige lounge, restaurant en de bar. Bij grote evenementen (denk daarbij aan het songfestival, concerten, wandelevenementen), congressen of beurzen kan een tekort aan hotelaccommodatie ontstaan. Ook in geval bij opvang van vluchtelingen, huisvesting van arbeidsmigranten of studenten, is er behoefte aan overnachtingscapaciteit. Een hotelschip biedt dan uitkomst. Het mobiele hotel, ook wel floatel genoemd,  meren we aan in een haven of kade ergens in Europa.

Roderik van Veelen

DE BESTE MATCH

Ship Accommodation gaat voor de beste match. Die is niet gericht op een korte termijnoplossing. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Onze kennis van de markt en de business is groot. We opereren al meer dan 18 jaar in de nautische wereld. Wij weten partijen moeiteloos aan elkaar te koppelen. Van scheepseigenaren, rederijen, reisagenten, touroperators, financierders, scheepwerven, havens tot cateraars. Onze aanpak is professioneel en doelgericht.

We maken heldere afspraken. En regelen ligplaatsen met desgewenst benodigde toestemming en vergunningen. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen en kunnen snel schakelen. Naast scheepscapaciteit regelen we bemanning, cruise director en catering. Bovenal kunnen we een excursieprogramma samenstellen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op.

Neem contact met ons op