Overnachten op een rivier cruiseschip

Wanneer een schip of jacht in het droogdok ligt ter onderhoud, is er accommodatie nodig voor de scheepscrew. Ook bij onderhoud aan gasplatformen, de bouw van windmolenparken op zee of baggerwerkzaamheden kan er overnachtingscapaciteit op zee nodig zijn. U kunt dan kiezen voor overnachten op een rivier cruiseschip. 

overnachten op een rivier cruiseschip

Locatie offshore overnachten

Een hotelschip kunnen we op het water voor anker leggen. Het biedt dan een uitstekende manier van overnachten op een cruise rivierschip aan. Uiteraard is dit de meest flexibele vorm van overnachtingsaccommodatie. Bijvoorbeeld varen wij op de binnenwateren van Europa. meestal op de grote rivieren zoals de Rijn, Main, Moezel, Donau, Elbe en Saar. Daarbij bezoeken we steden zoals Arnhem, Bratislava, Novi Sad, Strassburg en Keulen. We hebben afspraken met een groot aantal havens. Natuurlijk kunnen we ook op jouw eigen ligplaats aanmeren. 

Moet het schip voor offshore overnachten naar een locatie waar we nog geen overeenkomst mee hebben, dan sluiten we deze af. Het floating hotel is voor korte dan wel semipermanente tijd beschikbaar voor offshore overnachten. 

Mochten de werkzaamheden uitlopen, dan is dat in de regel geen probleem. Het grote voordeel is, dat de crew op het water in de buurt van de werkplek kan blijven. Je bespaart tijd en kosten met het vervoer voor accommodatie aan de kade.

Offshore overnachten met eigen crew

Er zijn bij ship accommodation twee mogelijkheden voor offshore overnachten. Ten eerste, je eigen voltallige scheepscrew gaat aan boord van het floatel. Voor zowel het verblijf als de verzorging van de bemanning. De schepen waarin wij bemiddelen zijn namelijk volledig geoutilleerd. 

De hutten hebben elk één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een badkamer met toilet en mogelijk bureau en koelkast. Daarnaast zijn er bemanningshutten aanwezig. Verder is er een bar, restaurant en lounge. De keuken is volledig uitgerust. Je crew kan hier geruisloos aan de slag.

Offshore overnachten met onze crew

Kies je voor gemak, dan laat je je volledige crew overnachten op het hotelschip. En Ship Accommodation verzorgt de schoonmaak, catering en hospitality.

 Zodra de werkzaamheden op het gasplatform of windmolenpark gereed zijn, kunnen ze op het floatel ontspannen en genieten. Zo is de werkdag dan ten einde.

Wil je meer weten over offshore overnachten op een rivier cruiseschip? Neem contact op.

Ship-accommodation.com is a business partner van cruise-commerce.com

overnachten op een rivier cruiseschip

Neem contact met ons op