Studentenwoning

Een leuke studentenwoning is lastig vindbaar. Daarentegen is voor investeerders moeilijk aan geschikte panden te komen voor de transformatie naar studentenhuisvestging. In veel gemeentes wordt verkamering en splitsing van huizen ontmoedigd of is zelfs niet meer toegestaan. Grote groepen studenten in een wijk zorgen namelijk voor een andere dynamiek. Dat is niet altijd wenselijk. Toch is de vraag naar studentenwoningen groot. Een riviercruiseschip is niet alleen een praktische oplossing om studenten onder te brengen. Hoe gaaf is het om tijdelijk met z’n allen op een schip te wonen?

Studentenwoning op een schip

Een gemiddeld studentenhuis bestaat uit een reeks aantal kamers en enkele gezamenlijke ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken. Een riviercruiseschip heeft als studentenwoning veel meer te bieden. Op de eerste plaats kun je grote groepen studenten huisvesten. Een gemiddeld hotelschip heeft 50 tot 100 hutten. Op de tweede plaats heeft elke hut een bed, een badkamer en soms een bureau. Daarnaast is er een grote professionele keuken, een bar- en restaurantgedeelte. Wij kunnen een crew faciliteren voor schoonmaak, catering en hospitality.

 

Meer dan een studentenwoning

Wonen op een schip is een beleving. Je ligt aan het water. Hierdoor heb je een geweldig uitzicht. Het is inspirerend en maakt leren makkelijker. De algemene ruimtes zijn volmaakt om samen te werken aan projecten. Of om bij te praten. En eerlijk gezegd, ook voor het geven van feesten. Welk studentenhuis kan zomaar 100 man ontvangen? Als verhuurder van studentenhuisvesting heb je dus echt wat te bieden. Meer dan een studentenwoning van stenen.  

Locatie

In elke grote universiteitsstad is er wel een haven. Dus een schip aanmeren is geen enkel probleem. We bemiddelen voor een grote vloot. Dat maakt ons flexibel. We varen het schip binnen no time naar de gewenste locatie. Elk riviercruiseschip is goed onderhouden en volledig ingericht. Je kunt voor langere tijd (jaren) beschikken over de accommodatie. Wij begeleiden het vergunningentraject. Vragen? Neem gerust contact op met Ship Accommodation.

Neem contact met ons op