FLOATEL, HOTELSCHIP VOOR HUISVESTING

Een floatel is een schip voor huisvesting met diverse doeleinden. Bovendien is een floatel de meest flexibele vorm van accommodatie. Bijvoorbeeld tijdens evenementen, beurzen, congressen. Of voor langere tijd tijdens werkzaamheden op zee. Maar ook voor het huisvesten van arbeidsmigranten of (buitenlandse) studenten. 

We kunnen een schip namelijk aanleggen op een rivier in Europa. Denk aan Koblenz, Passau, Brussel, Budapest of Amsterdam. Een schip huren is snel een eenvoudig bij ons te regelen.

Marina Floating hotels

SCHIP VOOR HUISVESTING – LANGERE PERIODE

Heb je langere tijd overnachtingscapaciteit nodig? Dan is een floatel (hotelschip) voor huisvesting een volmaakte drijvende accommodatie. Alle faciliteiten zijn namelijk aanwezig. Desgewenst met bemanning. Een schip is prettig om op te vertoeven. Je verblijft immers op het water. 

Dat geeft een hele andere dimensie aan je leven. Bovenal zijn de schepen waarin we bemiddelen basic tot luxe ingericht. Het geeft een heerlijk vakantiegevoel. Voor het huisvesten van studenten, arbeidsmigranten, (nautisch) personeel is een hotelschip uitstekend geschikt. Off shore overnachten behoort hierbij eveneens tot de mogelijkheden.

SCHIP VOOR KORTERE PERIODE

Soms heb je gedurende een korte periode extra beddencapaciteit nodig. Bijvoorbeeld voor een beurs, congres of groot evenement. De aanwezige hotelcapaciteit schiet bij die gelegenheden te kort. Overnachten op een schip is een beleving. Het geeft een extra dimensie aan een event. 

Wij regelen desgewenst catering en een cruise director. Ook kunnen we een excursieprogramma samenstellen. Eveneens voor het huisvesten van personeel tijdens een project biedt een schip snel overnachtingsmogelijkheden.

floating hotel kolkata

UITGEBREIDE VLOOT

We bemiddelen in een groot aantal schepen. De keuze is daarom groot. Zowel in formaat als in stijl. Voor elke gelegenheid hebben we dus een schip ter beschikking. Alle schepen zijn basic tot luxe ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Volledig ingerichte hutten, lounge, bar en restaurant. Uiteraard ook een kombuis.

Wifi is aanwezig. We faciliteren bovendien de bemanning en desgewenst een cruise director. Ook het regelen van vergunningen voor de aanlegplaats nemen we uit handen. Een hotelschip is binnen no time operationeel. Je kunt hem aanleggen op vele rivieren. Flexibiliteit tot the max dus.

Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Neem contact met ons op