Holiday cruise

HOTELSCHIP VOOR TIJDELIJKE ACCOMMODATIE

Ship Accommodation is een intermediair tussen eigenaren van schepen, en partijen die interesse hebben om schepen te huren of kopen.

 

Een floatel (hotelschip) is de ideale manier om tijdelijke accommodatie te organiseren. Het huren van een hotelschip om tijdelijke capaciteitsproblemen op te lossen is zeer geschikt voor evenementenbeurzen, festiviteiten of huisvesting van immigranten en huisvesting van studenten.

 

Drijvend hotelschip Danube Belgrade

Drijvend hotelschip?

De schepen zijn van basic tot luxe. Het zijn cruiseschepen die geen vaste vaarroutes meer hebben of tijdelijk als hotel schip beschikbaar zijn. Ze zijn goed onderhouden en voorzien van alle faciliteiten. Dat wil zeggen volledig geoutilleerde cabines met badkamer en toilet.

En algemene ruimtes inclusief keuken, loungebar en restaurant. Het schip wordt gepositioneerd naar een ligplaats in een haven of kade in Europa. Dit kan een privé ligplaats zijn, ‘openbaar’ of één die de rederij huurt. Wij kunnen helpen bij het regelen van benodigde vergunningen (toestemming) bij de autoriteiten. Het hotelschip blijft hier voor korte dan wel semipermanente tijd liggen.

Ship accommodation is een business partner van cruise-commerce.com.

Couple enjoying river cruise

VLUCHTELINGEN ACCOMMODATIE

De behoefte aan huisvesting voor vluchtelingen is nog steeds groot in Nederland. Wij hebben de mogelijkheden om riviercruiseschepen als accommodatie aan te bieden. Sinds begin 2022 is gebleken dat dit type schip zich uitstekend leent voor de opvang van vluchtelingen. Mede daardoor kunnen we snel schakelen en past de mobiliteit van de schepen goed bij het tijdelijke karakter van deze vluchtelingencrisis. De rederijen waarmee wij samenwerken, bieden nog steeds mogelijkheden om schepen in te zetten als huisvestingscapaciteit voor vluchtelingen. De schepen die wij bemiddelen liggen in verschillende havens in Nederland. De volgende schepen doen momenteel dienst als vluchtelingenopvang in de volgende door ons bemiddelde steden:

  • Arnhem – 4 schepen
  • Zwijndrecht – 1 schip
  • Groningen – 1 schip
  • Harlingen – 1 schip
  • Lage Zwaluwa – 1 schip
  • Zaandam – 3 schepen
  • Druten – 1 schip
  • Zwolle – 1 schip
  • Meppel – 1 schip

Pers vermeldingen

Cezanne

Vluchtelingen accommodatie Zaandam

Riviercruiseschepen Lisabelle en Cezanne die sinds enkele maanden aan de Havenstraat in Zaandam liggen voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne …

Arnhem

Gemeente Arnhem zal meer vluchtelingen opvangen

De gemeente Arnhem creëert meer opvangplekken voor vluchtelingen en asielzoekers. Waarom en waar de gemeente dat doet, waar de mensen vandaan komen …

ship

Lage Zwaluwe is klaar om vluchtelingen te ontvangen

Het besluit is genomen. De asielboot voor 144 Oekraïense vluchtelingen in Lage Zwaluwe krijgt een ligplaats bij watersportbedrijf Crezée …